KLEURINGEN

Verf je haar eens bruiner, blonder of in een prachtige koper of rood tint. Meestal kleuren we het haar in 1 tint, waarbij de eventuele uitgroei eerst wordt ingezet en, als het nodig is, na enige tijd ook de lengte en punten. Voor het bepalen van je (nieuwe) haarkleur wordt o.a. rekening gehouden met je haarkwaliteit en de tint van je huid. Vaak combineren we een basiskleur met highlights of balayage.

Met de Color Melt kleurtechniek worden je highlights of balayage ingekleurd met verschillende tinten die prachtig in
elkaar overvloeien. Deze techniek lijkt op de root shadow techniek die we ook gebruiken in combinatie met je highlights of balayage.

Is een mooie schakering van blond en blondbruine tinten in blond haar. Bronde = bruin + blond. De verschillende blond en bruin blond tinten kunnen in verschillende kleurkarakters gemaakt worden van warm naar koel. De balayage kleurtechniek wordt vaak gebruikt om deze kleur te krijgen.
De highlight folies worden zo dicht mogelijk aan de hoofdhuid ingezet. De manier van weven bepaalt het kleureffect. De oplichting (eventueel met toner) bepaalt hoe je nieuwe haarkleur eruit ziet. Bovendien werken we vaak met meerde tinten blond en of bruin. Vraag advies aan onze kappers, er zijn veel mogelijkheden met onze haarverf. Het bijwerken / onderhoud doe je rond de 11 weken. Bij lowlights gebruik je dezelfde techniek als bij highlights en werken we met een donkerdere tint om je haar een intensere donkerdere kleur te geven. Wij gebruiken lowlights vaak in combinatie met highlights voor meer diepte en/of contrast als je haarkleur te blond is geworden.

De hype van dit moment – dé manier om je haar te kleuren. Balayage is een techniek waarbij de kleur als het ware in je haar geveegd wordt. Het resultaat is een min of meer natuurlijke oplichting met het effect van de zon. Het kleurverloop in het haar is heel natuurlijk en gaat van bijvoorbeeld midden blond naar zeer licht blond, of van bruin naar licht karamel bruin. Waarbij het contrast, ontstaan door je eigen haarkleur of geverfde kleur, zorgt voor diepte in het haar. Met deze techniek kan het moeilijker zijn om je haar 4 tinten of meer op te lichten, dat is met de highlight folies makkelijker. Uiteraard zijn hier ook andere combinaties voor mogelijk. We kunnen het een en ander ook combineren. Babylights, Foilage, Ecaillage, Sombre, Bronde, Tiger eye, Flamboyage zijn kleurcombinaties en/of technieken die met de balayage techniek gedaan worden of worden gecombineerd.

De Ombre haarkleur krijg je met een kleurtechniek waarbij de donkere bovenkant subtiel overloopt naar de lichte haarpunten. Ombre lijkt qua techniek veel op balayage, echter bij een ombre werken we vooral in je lengte en punten.
Grijzer worden is één van de belangrijkste redenen om je haar in je eigen (of nieuwe) kleur te verven. Wij kunnen je in een paar stappen (soms lukt het ook in één keer) terug kleuren naar je eigen grijze kleur of tenminste heel dicht bij je eigen kleur. Mocht je de door ons gemaakte grijze kleur mooier vinden dan die van jezelf, heb je in ieder geval veel minder last van je uitgroei. Tip * Als je haar heel grijs is, kunnen we het iets bleken en een prachtige pastel tint in je haar maken of juist zilverwit maken.